20 Haziran 2013 Perşembe

Ünlü Futbolcular E-Ticaret Sitesi Açsaydı Ne Olurdu ?


E-Ticaret sitesi açmayı düşünen girişimcilik ruhu taşıyanlar için fikir oluşturmak üzere yılın yazı dizisi bölüm 6 ‘da ünlü futbolcular e-ticaret sitesi  açsaydı  ne olurdu diye sorduk ; sorunun yanıtını Türkiye’nin en önemli e-ticaret ve sosyal medya uzmanı Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık.

İşte  Serkan Hacıömeroğlu’na göre ünlü futbolcular e-ticaret sitesi  açsaydı  ne olabilirdi  sorusuna yanıtı :




Arda Turan : Futboldaki başarısını son günlerde reklamlarda da gösteren ünlü futbolcunun reklam ürünlerinin satıldığı bir e-ticaret sitesi açması bizi şaşırtmazdı…

Fatih Terim :  Hafızalarımıza özellikle yüz mimikleri ve hareketleri ile kazınan ustanın maske ürünlerinin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

Emre Belezoğlu :  Özellikle hırsı ile tanınan futbolcunun , lükse merakı da bilinmektedir. Bu nedenle lüks ürünlerin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açabilir.

Alex : Özellikle kişisel uyumluluğu ile hatırladığımız oyuncu , ülkemizde futbol hayatında ülkemize çok çabuk adapte olmuştu. Ünlü futbolcu yöresel ürünler satışına yönelik bir e-ticaret sitesi açabilirdi.

Pascal Nauma : Özellikle Beşiktaş’taki futbol kariyeri ile gönülleri feth eden oyuncunun , magazinsel yönü ise oldukça baskın.Bir çok yarışma programı ve etkinliğe de katılan Nauma, eğlence ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açsaydı yerinde olurdu diyebilirim.

İlhan Mansız : Genç kızların da oldukça beğenisini toplayan ünlü futbolcu özellikle düzgün fiziği ile biliniyor.Bir dönem giyimi, saçı ve düzgün vücudu ile Japonların bile dikkatini çeken Mansız , spor ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

Volkan Demirel : Fenerbahçe kalesini koruyan ünlü kalecinin en büyük hobisinin müzik olduğu biliniyor.Bu nedenle ünlü kalecinin müzik ürünleri ve albümlerinin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açmasını bekleyebiliriz.

Cristiano Ronaldo : Dünya’da ciddi üne sahip oyuncunun metroseksüel olduğunu bilmeyen artık yok.Cilt bakımlarından ,bacaklarına ağdaya kadar pek çok bakımına önem veriyor.Bu nedenle futbolcunun cilt bakım ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

Lionel Messi : Tam bir oyun meraklısı olan ünlü futbolcu bağımlılık derecesinde playstation tutkunu.Bu nedenle oyun yazılımları ve oyunc ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması doğru olurdu.

Manuel Fernandes :Ünlü futbolcu tam bir dövüş ve yoga meraklısı.Bu nedenle kendisinin dövüşçü ürünleri ( eldiven,şort,vs..)ve yoga,pilates ürünlerinin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu