7 Haziran 2013 Cuma

Magazinsel Ünlüler E-Ticaret Sitesi Açsaydı Ne Olurdu ?


E-Ticaret sitesi açmak için düşünen, aklındaki iş fikrinin tutup tutmayacağı konusunda kararsız kalan veya girişimcilik ruhu ile yanıp tutuşanlar için yılın yazı dizisi bölüm 5 ‘te magazinsel ünlüler e-ticaret sitesi  açsaydı  ne olurdu diye sorduk ; sorunun yanıtını Türkiye’nin E-ticaret ve Sosyal Medya Uzmanı Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık.

İşte  Serkan Hacıömeroğlu’na göre magazinsel ünlüler e-ticaret sitesi  açsaydı  ne olabilirdi  sorusuna yanıtı :
1-Tolga Karel  : Özellikle gece hayatı ile hafızalarımızda yer edinen oyuncu , özel hayatı ve alkollü halleri ile çok karşımıza çıktı.Eğer  bir e-ticaret sitesi açsaydı gece kulüpleri için giriş bileti sunan bir e-ticaret sitesi açabilirdi.
2-Hande Yener : Sıradışı kıyafetleri,tavrı ve konuşmaları ile dikkatimizi çeken Yener, eğer bir e-ticaret sitesi açsaydı mutlaka radikal kıyafetlerin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açardı diye düşünüyorum.
3-Ahmet Kural : İşler güçler dizisindeki rolü ile kalpleri feth eden Kural, özellikle mizahi yönü ile karışımızda.Kendisinin şaka ve komedi ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması bizi şaşırtmazdı.
4-Fatih Ürek :  Özellikle yılan dansı ile hafızalarımıza kazınan şarkıcının dans ve dansöz kıyafetleri üzerine bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu diye düşünüyorum.
5-Hadise : Güzelliği kadar sesi ve giyimi ile dikkatleri üzerine toplayan Hadise , eğer bir e-ticaret sitesi açsaydı mutlaka bayan giyim üzerine olurdu diyebilirim.
6-Beren Saat : Güzelliği ve saçları ile dikkat çeken oyuncu özellikle bir e-ticaret sitesi açsaydı saç bakım ve saç takı ürünleri satardı diyebiliriz.
7-Meryem Uzerli : Hürrem Sultan Rolü ile çok ciddi beğeni ve sempati kazanan oyuncu eğer bir e-ticaret sitesi açsaydı Osmanlı tarzı bayanlara özel takı ve giyim üzerine bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu diyebilirim.
8-Kıvanç Tatlıtuğ : Kızların oldukça ilgi ve beğenisini toplayan ünlü oyuncu eğer bir e-ticaret sitesi açsaydı erkek bakım ve giyim ürünleri yönünde olabilirdi diyebilirim.
9-Erkan Petekkaya : Önce öyle bir geçer zaman ki  dizisi ile sonra Dila Hanım dizisi ile evlerimize konuk olan ünlü oyuncunun Ali Kaptan ismi hala unutulmadı.Oyuncunun deniz ve denizci ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması beklenebilinir.
10-Hazal Kaya : Feriha karakteri ile uzun süre ekranları meşgul eden oyuncunun öğrencilere yönelik ürün,kırtasiye malzemesi ve kıyafetleri içeren e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.
11-Hülya Avşar : Sanatçı  son dönemlerde spora çok düşkün oldu. Hatta bir spor merkezi bile açtı. Hülya Avşar’ın açacağı e-ticaret sitesi kesinlikle spor ve sporcu ürünleri ile tenis malzemeleri  satış sitesi olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu