1 Kasım 2012 Perşembe

E-Ticaret ile Nasıl İşinizi Büyütebilirsiniz ?


 
E-Ticaret günümüzde ciddi anlamda değer kazanmakta. Geneksel ticaret artık yavaş yavaş yerini e-ticarete ve bunun akabinde mobil ticarete bırakıyor.
Şimdi şirketi olan firma sahipleri , kobiler yada işini büyütmek isteyen girişimciler için e-ticareti anlatalım:
Burada en önemli nokta e-ticaret için bir sanal mağaza açmanızdır.Ancak sanal mağaza açmak zor bir iştir.Bu nedenle çok yüksek maliyeti olan sanal mağaza yazılımı yapmaktansa hazır sanal mağaza sistemleri kiralayan firmalardan sanal mağaza hizmeti almanız çok daha ucuza ve hızlıya gelecektir.Bu anlamda benim tavsiyem Neticaret firmasıdır.
Sanal mağaza sistemini aldıktan sonra e-ticaret siteniz artık yayında! Şimdi sitenize normal firmanızda sattığınız ürünleri koymanız gerekmektedir.Tüm ürünlerini koymanızda yarar vardır.

Ürünlerinizi koyduktan sonra  artık sitenizi ziyaret eden herkes Dünya’nın neresinde olursa olsun ürünlerinizi görüp sipariş verebilir.
Sitenizde mutlaka farklı ödeme seçenekleri olsun.Kredi kartı ile,peşin,taksitli vb…
Telefon ve irtibat bilgileriniz ve müşteri hizmetleri telefonlarınız mutlaka sitede kolay görülür olsun. Yapabiliyorsanız sitenize canlı destek hizmeti koymanız da artı olacaktır.

Siteniz için arama motorlarında reklam vermenizi veya sattığınız ürünlere göre haber siteleri,video siteleri gibi çok ziyaret alan sitelerde reklam vermenizi tavsiye ederim.Ayrıca siteniz için bir seo çalışması yaptırmanız da çok önemlidir.

Sattığınız ürünleri sürekli rakiplerinize göre fiyat-çeşit ve hizmet üçlemesinde karşılaştırın.
Kaliteden ödün vermeden ,müşteriye hızlı dönüş yapın.Siteniz için indirim fırsatı sitelerinde kampanyalar düzenleyin.E-Ticaret sanal mağazanız ziyaretçi aldıkta satışlarınız artacak ve firmanız  e-ticaret sanal mağazanız ile dünyaya açılmış olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu