18 Mayıs 2012 Cuma

E-Çözüm ve Logo Yazılım İşbirliği Yaptı




E-Çözüm firmasının Neticaret ve Netahsilat  ürünlerini kullanan şirketler artık Logo Yazılım'ın gelişmiş çözümlerinden kolaylıkla faydalanabilecekler.
Türkiye’nin öncü e-ticaret yazılımfirması olan  E-Çözüm'ün Neticaret ve Netahsilat ürünleri , Logo Yazılım'ın KOBİ ve kurumsal şirketlere özel olarak geliştirdiği çözümler ile entegre edildi. Yapılan işbirliği ile Logo çözümlerini kullanan işletmeler e-ticaret sitelerini kolayca açabilecek ve tahsilatlarını online olarak gerçekleştirebilecekler. Neticaret ve Netahsilat kullanıcıları da Logo Yazılım'ın ürünlerini kullanarak iş hayatında online bir kolaylık yakalamış olacaklar.

Logo Yazılım – E-Çözüm iş birliğine ilişkin açıklama yapan E-Çözüm firması Yönetim Kurulu Başkanı Akif Şimşek, on bir yıldır geliştirdikleri Neticaret ve Netahsilat ürünlerini Logo Yazılım ürünleri ile entegre ederek, KOBİ ve kurumsal şirketlerin en büyük ihtiyacı olan e-ticaret ve e-tahsilat yazılımlarına ilişkin ihtiyaçlarınıçözdüklerini belirtti. Şimşek ayrıca entegrasyonpaketini kullanan firmaların stoklarındaki ürünleri online olarak internette satışa sunabileceklerini vegüvenle e-ticaret yapabileceklerini, bunun yanı sıra Netahsilat ürünü ile bayilerinden, müşterilerindenonline tahsilat yaparak tahsilatı anında cari hesaplarına işleyebileceklerini belirtti.

Logo Yazılım firması CEO'su Buğra Koyuncu ise : iş birliği ile ilgili şunları ifade etti: "Ülkemizin uygulama yazılımı alanındaki lider kuruluşu Logo olarak,  standart iş uygulamaları çözümlerinden başlayarak tam bir çözümgeliştirme ortamına uzanan ve birbiriyle tümleşik çalışabilen ürünleri pazara sunuyoruz. Türkiye geneline yayılmış çözüm ortaklarımız tarafından Logo platformu üzerinden geliştirilen farklı ürünler ve çözümler ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. E-Çözüm ile başlattığımız iş birliği ile, KOBİ vekurumsal müşterilerimizin online tahsilat ve e-ticaret ihtiyaçlarına çözüm sağlamış olduk. Müşterilerimiz internet ortamında çalışan ve son derece verimli olan online tahsilat ve e-ticaret sistemleri ile karlılıklarını ve verimliliklerini daha da artırmış olacaklar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu