9 Ekim 2014 Perşembe

Dijital Pazarlama Dünyasında Nasıl Fark Yaratabilirsiniz ?



Şirketler ,e-ticaret siteleri, ürün veya hizmetinin tanıtımını yapmak isteyenler için dijital pazarlama oldukça önem arz etmektedir. İnternette yapılan banner reklamlar, haber sitelerine veya çok hit alan sitelere verilen reklamlar, reklam kokan haber yazıları, sosyal medya da yer alan sponsorlu reklamlar, vs.. Hepsi de tanıtım ve satış odaklı yapılan çalışmalar. Ancak herkesin bu yollara başvurması internette reklam kirliliğine ve çoğu zaman reklamların bu kirlilik içinde yok olmasına ve geri dönüşlerin beklenenin çok altında olmasına neden olmaktadır.

İşte fark yaratmak için yeni bir dijital pazarlama kanalı : Mobil 
Mobil internet kullanıcı sayısı Türkiye'de 25 milyon kişiye yaklaşmıştır. Bu azımsanmayacak kitleye daha hızlı ulaşmak ve daha net reklamlarınızı sunmak için mobil pazarlama en azından şimdilik daha cazip durmaktadır.

Özellikle facebook Audience  ve Google Admob kullanarak iTunnes veya Google Play'deki en popüler ve en çok indirilen uygulamalara reklam verebilirsiniz. Facebook Atlas ile de çok daha belirgin bir şekilde ulaşmak istediğiniz kitleye ulaşabileceksiniz.

Dijital pazarlama da tabiki bilgisayar platformları önemlidir ancak mobil pazar bu anlamda çok daha önem kazanmaya başlamaktadır.
Bu doğrultuda dijital pazarlama stratejilerinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu