2 Ekim 2013 Çarşamba

Hayvanlar Alemi E-Ticaret Sitesi Açsaydı Ne Olurdu ?



Girişimcilik ruhu taşıyan girişimciler ve işlerini büyütmek, iş kurmak isteyen iş adamları özellikle yeni dönemin altın yıldızı olan e-ticaret sektörüne girerken hangi alanda olabilirim diye düşüne dururken hayvanlar alemini ele alıp eğer hayvanlar e-ticaret sitesi açabilseydi ne yaparlardı diye düşündük ve bir da esprili bu sorunun yanıtını Türkiye’nin  ilk Sosyal Medya Müdürü  ve sektörün en önemli sosyal medya uzmanı Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık .
İşte kafanızda fikir yaratacağını umduğumuz cevaplar:

1-Kediler :  Tatlı pisiciklerin ciğer ve balık düşkünlüğünü bilmeyenimiz yoktur. Bu nedenler kedilerin et ve et ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları logolarının patileri ile süslü olmaları yerinde olurdu.
2-Köpekler :  İnsanların çok önemli yakın dostu olan köpekler hayatın bir çok alanında insanlara yardım ediyor… Köpeklerin kemik düşkünlüğü ve top ile oynama herkesçe bilinmektedir. Bu nedenle köpeklerin yemek üzerine kemik , oyun üzerine top satışı olan bir e-ticaret sitesi açabilirler.
3-Tavşanlar :  Bu uzun kulaklı tatlı mı tatlı hayvanların bilinenin aksine havuç ile pek araları yoktur aslında. Tavşanların en sevdiği şey yeşilliklerdir. Bu nedenle tavşanların taze yeşillik ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları ve tarladan sofraya demeleri yerinde olurdu.
4-Atlar :   Bu asil hayvanların şeker ve arpa sevgisi çok fazla. Bu nedenle şeker ve arpa ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları çok yerinde olurdu.
5-Aslanlar :  Kaslı yapıları ve güçlü duruşları ile ormanların kralı olan aslanlar tamamiyle protein ağırlıklı beslenmekteler. Özellikle otçul hayvan etlerini çok sevmekteler. Bu nedenle e-kasap adı altında e-ticaret sitesi açabilirlerdi.
6-Ayılar :  Ayıların bal sevgisi bazen başlarına sıkıntı çıkarsa da sevgilerini bitirmemekte. Bu nedenle bal ürünlerine yönelik balcılık üzerine bir e-ticaret sitesi açabilirlerdi.
7-Sincaplar : Bu tatlı küçük hayvaların fındık, fıstık sevgisi bilinmektedir. Bu nedenle online kuruyemiş adından bir e-ticaret yapılanmasına girebilirlerdi.
8- Yarasalar : Bu ürtükücü hayvanların kan sevgisi malumumuzdur. Bu nedenle medikal ürünlere yönelik bir site açmaları kendileri ile ters düşmezdi.
9-Tavuklar : Bu faydalı hayvanların yumurtaları insanlar için çok faydalıdır. Bu edenle tavukların organik yumurta pazarı adı altında bir e-ticaret girişimi yerinde olurdu.
10-Maymunlar : Oyunculukları ile bildiğimiz maymunların oyuncak ve oyun ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları doğru bir karar olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu