25 Mart 2013 Pazartesi

Ses Sanatçılarının E-Ticaret Siteleri Olsaydı Ne Olurdu ?


Günümüzde e-ticaret etkisini iyiden iyiye arttırmaya devam ediyor ! Türkiye’de yaklaşık 7000 civarında   e-ticaret sitesi olduğunu  biliyoruz. Şu an bu yazıyı okuyan sizler de ilerde neden bir e-ticaret sitesi açmak istemeyesiniz  ki ? Peki siz sevdiğiniz bir sanatçının açabileceği bir e-ticaret sitesi iş modelini kendinize örnek alır mıydınız ? Yada sizde bir fikir yaratır mıydı  ?

İşte bazı ses sanatçılarımızın e-ticaret siteleri olsaydı ne olurdu diye sorduk ve sorunun yanıtını Türkiye’nin  e-ticaret ve sosyal medya uzmanı Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık.
İşte  Serkan Hacıömeroğlu’na göre sanatçılar eğer açsaydı nasıl e-ticaret siteleri açabilirdi  sorusuna yanıtı :

1-      Barış Manço :  Rahmetli Barış Manço hayatta olsaydı açacağı e-ticaret sitesi kuşkusuz takı üzerine bir e-ticaret sitesi olurdu. Takılara düşkünlüğü ile bilinen Barış Manço yüzükten, kolyeye ve bilekliğe kadar bir çok takı ürünü yanı sıra saç bakım ürünlerini de e-ticaret sitesinde satabilirdi.

2-      Cem Karaca :  Rahmetli Cem Karaca da hayatta olsaydı kuşkusuz açacağı e-ticaret sitesi şapka ve sakal bakım ,boya ürünleri olurdu.Büyük ustanın şapka sevgisi herkesçe bilinmektedir.

3-      Bülent Ersoy :  Sanatçının kürke düşkünlüğü herkez tarafından bilinmekte. Sanatçının bir kürk giyim e-ticaret girişimi açması mümkün olabilir!

4-      Sibel Can :  Sanatçının zerafete düşkünlüğü malumunuz. Satışını yapacağı ürün kesinlikle abiye giyim olurdu!

5-      Hülya Avşar : Sanatçı  son dönemlerde spora çok düşkün oldu. Hatta bir spor merkezi bile açtı. Hülya Avşar’ın açacağı e-ticaret sitesi kesinlikle spor ve sporcu ürünleri ile tenis malzemeleri  satış sitesi olurdu.

6-      Teoman  ve Şebnem Ferah :Her iki sanatçının da açacağı e-ticaret sitesinin tişört , rock ve metal giyim aksesuarları ile müzik ekipmanları satış sitesi olabilir diye düşünüyorum.

7-      Orhan Gencebay :  Orhan Gencebay’ı hepiniz efendiliği ve düzgün duruşu ile tanıyoruz. Kendisinin açabileceği e-ticaret sitesi olsa olsa erkek takım elbise satış sitesi olurdu diyebilirim.

8-      Murat Boz : Murat Boz malumunuz kızların sevgilisi durumunda. Özellikle kızların rağbet göstereceği kozmetik ve parfüm ürünleri satışı olan bir e-ticaret sitesi kendisi açabilir.

9-      Tarkan : Tarkan Türkiye’nin en beğenilen sanatçılarından. Özellikle bay ve bayan giyim ile ayakkabı ürünlerinin satışının olacağı bir e-ticaret sitesi açabilir.

10-   Zeki Müren : Rahmetli Zeki Müren hayatta olsaydı açacağı e-ticaret girişimi mutlaka ama mutlaka gece giysileri ve sahne giysileri üzerine bir e-ticaret sitesi  olurdu diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu