9 Eylül 2013 Pazartesi

Yeşilçam Yıldızları E-Ticaret Sitesi Açsaydı Ne Olurdu ?



E-Ticaret sitesi açmak isteyen girişimcilerin en büyük dertleri ne tarz bir site açmak, hangi sektörde bulunmak veya neler yapabilecekleridir. Yeşilçam çoğumuzun hayatına çok ciddi damga vurmuş ve önemli bir yer edinmiştir. Yeşilçam Türk Sinemasında izlediğimiz oyuncular size bir fikir verebilir mi diye düşündük ve Yeşilçam Yıldızları eğer e-ticaret sitesi açsaydı ne olurdu diye sorduk ; sorunun yanıtını Türkiye’nin en önemli E-Ticaret ve  Sosyal Medya Müdürü Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık.
İşte  Serkan Hacıömeroğlu’na göre Yanıtlar:
1-     Tarık Akan :  Özellikle oynadığı filmlerde yakışıklı tipi ile kızların başını döndüren ve damat Ferit karakteri ile hafızalarımıza kazınan usta oyuncunun gelinlik-damatlık ve çeyiz ürünleri üzerine bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

2-     Fatma Girik : Türk sinemasının en önemli bayan oyuncularından olan Girik, özellikle anne rollerinde inanılmaz bir başarı çizmiştir. Bu nedenle kendisinin anne-çocuk ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması çok yerinde olurdu.

3-     Kemal Sunal : Türk sinemasında efsaneleşmiş bir isimdir. Komediyi büyük bir ustalıkla sergiledi. İnek Şaban karakteri hala hafızalarımızda. Eğer hayatta olsaydı usta oyuncunun süt ve süt ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

4-     Hulusi Kentmen : Baba ve iyi adam rollerinin dev ismidir kuşkusuz. Hep takım elbisesi ile tatlı yüzü karşımızda oldu. Eğer hayatta olsaydı iş adamlarına yönelik giyim üzerine e-ticaret sitesi açabilirdi.

5-     İlyas Salman : Türk sinemasının çok önemli ismi Salman çoğunlukla hep mağdur olan karakterlerde karşımıza çıktı. Özellikle Çiçek Abbas filmi herkesin hafızasındadır. Bu filmdeki şoför karekteri ile ciddi beğeni toplayan Salman’nın  otomotiv ürünleri ve sürücü ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.

6-     Münir Özkul : Münir Özkul ‘u sevmeyen yoktur diyebiliriz. Kel Mahmut karakteri ile gönülleri feth eden sanatçının , eğitim ve kırtasiye ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması çok yerinde olurdu.

7-     Cevat Kurtuluş :  O tatlı gülmesini ve saf rollerini bilmeyen yoktur. Çoğunlukla evin hizmetçisi rölündedir. Kendisi hayatta olsaydı mutlaka temizlik ve hizmet sektörüne uygun bir e-ticaret sitesi açardı diyebiliriz.

8-     Ali Şen : Şener Şen’nin babası olan Ali şen hep düzenbaz ağa veya kişi rollerinde oynadı, ancak öyle güzel oynadı ki kalplerimizi derinden  kazandı. Kendisinin köy ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması bizi şaşırtmazdı…

9-     Filiz Akın : Türk sinemasının hanımefendilerinden Akın, oynadığı filmlerde hep asil ve özeldi. Şıklığı ve duruşu ile örnek oldu. Kendisinin bayan kıyafetlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması çok yerinde olurdu.

10-  Nuri Alço : Nam-ı diğer Yeşilçam’ım gazozcusu… Özellikle oynadığı filmlerde kızların gazozlarına ilaç atması ile tanınan usta oyuncunun , içecek ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açması yaptığı rollerde özdeşleşebilirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu