9 Mayıs 2013 Perşembe

Yabancı Sinema Aktristleri E-Ticaret Sitesi Açsaydı Ne Olurdu ?


E-Ticaret sitesi açmak istiyorsunuz ancak hala karar vermediniz mi veya aklınızdaki fikir netleşmemiş veya fikirler mi arıyorsunuz ? Peki öyle ise yıllardır Dünya sinemalarında izlediğimiz aktrisler size bir fikir verebilir mi diye düşündük ve Yabancı Sinema Aktristlerinin  e-ticaret siteleri olsaydı ne olurdu diye sorduk ; sorunun yanıtını Türkiye’nin E-ticaret altyapı sağlayıcısı Neticaret Sosyal Medya Müdürü Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık.
İşte Neticaret Sosyal Medya Müdürü Serkan Hacıömeroğlu’na göre Yabancı Sinema Aktristleri eğer açsaydı nasıl e-ticaret sitesi açabilirdi  sorusuna yanıtı :

1- Sylvester Stallone:  Özellikle Rambo ve Rocky filmleri ile izleyicinin kalbini feth eden sanatçının spor ürünleri , bıçak ve kesici ürünler üzerine bir e-ticaret sitesi açması bizi şaşırtmazdı diyebilirim.


2- Arnold Schwarzenegger : Terminatör serisi ile hafızalarda güçlü bir yer edinen sanatçının elektronik ve bilim üzerine bir e-ticaret sitesi açması beklenen en doğru yol olurdu diyebilirim.

 

3- Adam Sandler: Amerikan pastası film ile tanıdığımız oyuncu hepimizi çok güldürdü.Hepimiz O’nun gençlik çağındaki komik ergen durumlarına güldük.Bu nedenle Adam Sandler’in bir gençler üzerine ürünlerin satıldığı bir e-ticaret sitesi açabilir diyebilirim


4-Daniel Radcliffe – Nam-ı diğer ; Harry Potter: Ünlü oyuncu Harry Potter film serisi ile çok izlendi ve beğenildi.Hafızalarımızda mistik yerler ve yaptıkları kaldı. Bu nedenle sanatçının ev süs eşyaları,tütsü ve mistik ürünler satışı yapan bir e-ticaret sitesi açması beklenebilinir.

5- Daniel Craig Nam-ı Diğer 007 James Bond : Syfall 007 de sergilediği performans ile gözlerimizi büyüleyen sanatçı internet üzerinden dedektif hizmeti veren paket programların satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açabilir.

6-George Clooney : Özellikle filmlerinde bayanların başını döndüren ünlü aktörün açabileceği en uygun e-ticaret sitesi erkek giyim ve takım elbise ürünleri olurdu diyebilirim.Giyim konusundaki şıklığı ile erkeklere her daim fikirler vermiştir.

7-Nicole Kidman : Özellikle güzelliği ile dikkat çeken sanatçının parfüme merakı bilinmekte.Sanatçının bir parfüm, deodorant satış e-ticaret sitesi açmasını bekleyebiliriz.

8-Sharon Stone : Temel İç Güdü filmindeki unutulmaz karesi ile hafızalara kazanınan sanatçı bayan iç giyim e-ticaret sitesi açabilir.

9-Bruce Willis : Özellikle bir döneme damga vuran sanatçı Mavi Ay dizisi ile hafızalarımıza yerleşmişti. Romantik olduğu kadar aksiyon filmlerinde de başarılar sağlayan ünlü aktör çok değişken rollerde rol aldığından maske ,şapka ve diğer kstüm ürünlerinin satışının yapıldığı bir e-ticaret sitesi açabilir.

10-Russel Crowe : Ünlü aktör özellikle eski çağ filmlerindeki rolleri ile çok beğenildi.Ses tonu ve duruşu dikkat çekti. Sanatçının seslendirme paketlerinin olduğu bir e-ticaret sitesi açması mümkün olabilir.

11-Jim Carry : Komedi ustası aktörün eğlence ürünleri, şaka malzemeleri üzerine bir e-ticaret sitesi açması bizi şaşırtmazdı.
12- Robert Pattinson ve Taylor Lautner :  Alacakaranlık serisi ile tanıdığımız bu iki oyuncu ise medikal ürünlerin satıldığı bir e-ticaret sitesi açabilir. Malumunuz  vampir filmleri ile hafızalara kazındılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu