25 Temmuz 2013 Perşembe

Müzik Grupları E-Ticaret Sitesi Açsaydı Ne Olurdu ?



Son zamanlarda yer,gök E-Ticaret kokuyor ! Girişimcilik ruhu taşıyanlar,iş adamları veya girişimciler e-ticaret ile ilgileniyorlar.Lakin nasıl bir e-ticaret sitesi açmalıyım sorusu hep akıllarda.
Müzik sahnelerinde kasırgalar koparan müzik grupları size bir fikir verebilir mi diye düşündük ve müzik gruplarının e-ticaret siteleri olsaydı ne olurdu diye sorduk ; sorunun yanıtını Türkiye’nin E-ticaret ilk ve en önemli Sosyal Medya Müdürü Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık.
İşte  Serkan Hacıömeroğlu’na göre Müzik Grupları eğer açsaydı nasıl e-ticaret sitesi açabilirdi  sorusuna yanıtı :

Yeni Türkü :  Özellikle Olmasa mektubun, telli telli, Fırtına gibi hafızalara kazınan şarkıları ile bildiğimiz bu grup özellikle ada kokulu şarkılar barındıryor. Bu nedenle ada ürünlerine yönelik ( şarap, reçel, sabun) bir e-ticaret sitesi açabilirlerdi.
Grup Gündoğarken :  Hangimiz bilmez ki Ankara’dan Abim gelmiş şarkısını veya Rüzgarı ? Çok özel bir yere sahip bu grubun Ankara yöresel ürünlerinin satışının olduğu bir e-ticaret sitesi açması yerinde olurdu.
Duman  : Rock müziğin önemli isimlerinden Duman özellikle üniversite gençliği tarafından çok sevilmekte. Bu grup üniversite öğrencilerine yönelik ürünler satan bir e-ticaret sitesi açabilir.
Manga : Özellike rap , rock ve metal üçlemesi yapan grubun tişört ve metel aksesuarlar üzerine bir e-ticaret sitesi açması hayranlarını şaşırtmazdı.
Mor ve Ötesi : Grubun solisti başta olmak üzere grup oldukça toplumsal olaylara karşı her daim hassas davranmakta. Bu nedenle tanıtım,organizason ve reklam malzemelerine yönelik bir e-ticaret sitesi açabilirlerdi.
Moğollar : Tek kelime ile efsane olarak adlandıracağımız grup yıllar hala meydan okuyor.Özellikle Osmanlı ve eski dönem kıyafet,takı ve aksesuarlarının satışının olduğu bir e-ticart sitesi açmaları çok yerinde olurdu.
MFÖ : Tatlı mı tatlı özel mi özeldir yüreğimizde bu grup.Ali Desidero ‘yu bilmeyen olamaz diyebiliriz.Grubun her kesimden herkesçe seveni var.Yaşlarına rağmen genç ve dinamik durun grup  bu nedenle elektronik ve teknoloji ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açabilir.
Gripin : Yeni dönem rock gruplarından olan gripin özellikle duygusal parçalarda ön planda.Bu nedenledir ki sevgililere yönelik ürünlerin ( gül, parfüm, takı ve süs eşyası) satışı olan bir e-ticaret sitesi açmaları doğru olurdu.
Seksendört : Biraz arabesk rock kokan grubun özellikle son günlerdeki cover yorumları çok beğenildi. Bu grubun açacağı e-ticaret sitesi kırık kalp acısı çekenlere yönelik hediyelik eşya, kart postal, müzik kutusu ve resim çerçevesi gibi ürünlerin olduğu satış sitesi olurdu.
Babazula : Özellikle duruşları ve müziği ile çok özel bir yeri olan grup ,sahne performanları ile de dikkat çekiyor. Farkı giyim tarzları ile de öne çıkan grubun açacağı e-ticaret sitesi yöresel ürünler satan bir site olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
E-Ticaret Platformu